71

Jozef Israëlslaan krijgt 44 tijdelijke woningen

De rechter in Utrecht heeft maandag de komst van 44 tijdelijke woningen goedgekeurd. De woningen komen aan de Jozef Israëlslaan in Tussen de Vaarten. Een aantal buurtbewoners maakten eerder bezwaar. De rechter gaat daarin niet mee en gaf aan dat het bedrijf direct mag starten met de bouw.

Jongeren

De woningen zijn onder andere bedoeld voor jongeren. Bewoners vrezen voor overlast. Het gaat daarbij vooral om parkeeroverlast.
Volgens de rekenmethode van de gemeente levert het parkeren geen problemen op. De rechter keurde de rekenmethode van de gemeente Almere goed.

Bouw

Eerst wordt er gestart met 34 kant en klare woningen. Het is de bedoeling dat die er eind april staan. Als dat niet lukt, dan zorgt dat voor zeker acht maanden vertraging vanwege de aanleg van nutsvoorzieningen en de financiën.

Dit vind je misschien ook interessant