Vanaf 3 april worden de wegwerkzaamheden aan de Buitenhoutsedreef hervat. De werkzaamheden werden eerder stilgelegd vanwege slecht weer. “Woensdag 3 april vanaf ’s avonds 20.00 uur frezen we de bovenste asfaltlaag er af. Deze werkzaamheden duren tot donderdagochtend 4 april ca. 06.00 uur en kunnen geluidsoverlast veroorzaken”, zo meldt de gemeente Almere.

6 april

“Na het frezen worden de weg en de rotonde weer opengesteld voor het verkeer tot zaterdagavond 6 april 18.00 uur. Vanaf die tijd is er opnieuw een afsluiting van de weg en de rotonde tot dinsdagavond 9 april 18.00 uur”.

8 april

Op maandag 8 april wordt er een nieuwe asfaltlaag aangebracht. Daarna op dinsdag 9 april de belijning. Naar verwachting zijn de weg en de rotonde rond 18.00 uur  ’s avonds weer open voor het verkeer.

Omleidingsroutes

“Om de bereikbaarheid van de omgeving zo veel mogelijk te garanderen stellen we omleidingen in met de bekende gele borden”, aldus de gemeente.

Comments are closed.