57

Vanaf april nieuwe afleveringen 1Almere Actueel

Vorige week heeft het bestuur van Stichting 1Almere besloten per direct de werkzaamheden van de omroep en website te staken. Toch wordt er gekeken naar de mogelijkheid van een doorstart. Gebleken is dat zonder subsidie en lage advertentie-inkomsten het niet mogelijk is verder te gaan. Er wordt gekeken naar een mogelijkheid voor een sponsor. En die sponsor hebben we gevonden.

Nieuwe afleveringen

De komende week lees je vooral het nieuws uit jouw buurt in artikelen op de website en onze Facebook, Twitter, en Instagram. De week erna is naar verwachting 1Almere 1Minuut terug met jouw driewekelijkse update van het Almeerse nieuws.

Op 15 april zie je nieuwe afleveringen van 1Almere Actueel. Het weekend ervoor gaan we namelijk langs bij het Festival der Zoete Verleidingen in Almere. Houd de website en de evenementenagenda ook in april in de gaten!

Geef je mening!

De rubriek Het Panel komt vanaf april terug. Dan kun je jouw mening geven via een poll op de website. De polls gaan over uiteenlopende en spraakmakende Almeerse zaken.

Evenementen

De komende week zal de oude vertrouwde evenementenagenda worden toegevoegd aan de website. De agenda was verdwenen door een technische storing. Die storing is opgelost. Vanaf komende week is het daarom weer mogelijk om te zien welke activiteiten en evenementen er bij jou in de buurt zijn.

Dit vind je misschien ook interessant