Oproep tot vrede na aanslagen Christchurch en Utrecht

Een groep Almeerders heeft gisteren een cirkel van licht op het Stadhuisplein gevormd. De Almeerders deden dat ter nagedachtenis van de slachtoffers bij de aanslag in Christchurch (Nieuw-Zeeland) en Utrecht.

Herdenking

De slachtoffers werden herdacht door middel van toespraken, liederen en kaarsjes. Op initiatief van Hend Abou Azra werd de bijeenkomst gehouden. Ongeveer vijftig Almeerders deden mee aan de herdenking.

One Reply to “Oproep tot vrede na aanslagen Christchurch en Utrecht”

  1. Ruud Beijer

    Wat een overdreven reactie,s allemaal. Hysterie gevoedt door de media die daar handig op inspelen .Gelukkig weer wat gevonden om ons van de echte problemen af te leiden. Weet u hoeveel christenen deze week gruwelijk zijn vermoord doordat in zo,n land waar de islam huishoud er een kerk in de fik werd gestoken vol christenen?Nee u bent druk natuurlijk met kaarsjes branden en liedjes zingen?Ongelooflijk wat wonen er toch een hoop wegkijkers in Almere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *