Gemeente vreest voor dakloze statushouders in Oosterwold

Deel dit artikel

De woningen van Stichting Diamondiaal in de wijk Oosterwold worden vanaf nu verhuurd door een andere verhuurder. Inspiratie-Inc. stopt met het verhuren van de woningen. Na een gewonnen rechtszaak gaat eigenaar MeerWonen de appartementen verhuren.

Dakloos

Met de verandering van de verhuurder vreest het college van burgemeester en wethouders voor dakloze statushouders. De vluchtelingen met een verblijfsvergunning zouden op straat kunnen komen te staan.

Huurcontracten

Investeerder Stefan van Uffelen van MeerWonen geeft aan dat er eerst gekeken zal worden naar het aantal huurders en de contracten die zij hebben. Het college heeft aangegeven nadere stappen te zetten. Het college hoopt dat de statushouders niet de dupe worden van een zakelijk conflict. Zo meldt de regionale omroep.

3 Reacties op “Gemeente vreest voor dakloze statushouders in Oosterwold”

  1. Ruud Beijer

    Ach ja die arme vluchtelingen. Misschien moeten ze er wel uit?En dat,omdat allemaal Nederlanders daar komen wonen. Maar wees gerust arme vluchtelingen u krijgt gelijk een ander huis aangeboden hoor. Volledig ingericht. U hoeft verder niets te doen behalve zielig zijn.U kunt met een goed gevoel gaan zitten in uw nieuwe woning want iedere maand komt het uitkeringsgeld binnen. Ook nog een tip voor de zielige vluchtelingen en dat is (maak veel heel veel kinderen)dan komt er steeds meer geld binnen.Betaald door de Nederlanders die tot hun dood moeten werken. Want ja zij zijn zielig. U niet u moet werken.Gelukkig hebben driekwart van de stemgerechtigde Nederlanders op partijen gestemd die voor meer zielige vluchtelingen zijn. Voor hogere energielasten voor meer EU ellende en voor nog veel meer islam. Alvast bedankt namens uw kleinkinderen die in een onbewoonbaar Nederland komen te wonen. Over 20 jaar is het voorbij en gaat alla de dienst uitmaken
    Ik zou maar beginnen met het verminderen van het aantal flatgebouwen .Gelukkig heeft u weer uw stem uitgebracht.Een stem dichterbij de ellende die gaat komen en er al is. Hopelijk komen er veel naast u te wonen van die zielige vluchtelingen.

  2. R.Hein

    Meinen Sie,dass Flüchtlinge nicht arbeiten können?Es wird sicher länger dauern,da ist das Problem zu vielschichtig,um es hier zu erörtern.Aber ,mit den Augen und dem Herzen des Anderen zu sehen lernen,ist der beste Weg zum Frieden.Jesus Christus ist zu den Armen gegangen….. Vorbild und Liebe ist der beste Weg zur Veränderung.

Reageren is niet meer mogelijk.