53

Almere City FC wint van TOP Oss: 3-0

Almere City heeft maandagavond vrij gemakkelijk gewonnen van TOP Oss. De wedstrijd in het Yanmar Stadion eindigde met 3-0.

Mistbanken

Afgelopen vrijdagavond werd de wedstrijd na ongeveer een 30 minuten gestaakt als gevolg van mistbanken. Scheidsrechter Marc Nagtegaal legde om die reden de wedstrijd stil.

De KNVB heeft vrijdagavond besloten de wedstrijd op maandag te hervatten.

Wedstrijdverslag

De wedstrijd begon maandagavond in minuut 28. Het restant van de eerste helft duurde slechts 17 minuten. Middenvelder Ilias Alhaft scoorde na een paar minuten al de 1-0. Amper 3 minuten later had City FC alweer een tweede kans, dit schot werd daarentegen gepakt door Top Oss-doelman Ronald Koeman.

Na rust scoorde City FC al snel de 2-0. De rest van de westrijd kreeg zowel City FC als TOP Oss regelmatig kansen. Damon Mirani maakte een overtreding waardoor TOP Oss een penalty kreeg, deze penalty benutte TOP Oss-speler Huseyin Dogan niet.

In de extra tijd scoorde Ricardo Kip voor City FC de 3-0.

Klassement

City FC staat nu in de Keuken Kampioen Divisie met 44 punten. Aankomende vrijdag spelen de Almeerders tegen SC Cambuur. De club uit Friesland staat op de negende plek met hetzelfde aantal punten als City FC.

Dit vind je misschien ook interessant