58

1Almere kijkt naar mogelijkheid voor doorstart

Zaterdag heeft het bestuur van 1Almere besloten per direct de werkzaamheden van de omroep en website te staken. Toch wordt er gekeken naar de mogelijkheid van een doorstart. Gebleken is dat zonder subsidie en lage advertentie-inkomsten het niet mogelijk is verder te gaan. Er wordt gekeken naar een mogelijkheid voor een sponsor.

Sponsor

Het bestuur bekijkt samen met een mogelijke sponsor of de website permanent in stand gehouden kan worden. De afgelopen dagen kampte de website van 1Almere met storingen. De website lag eruit als gevolg van een mogelijke hackaanval. Inmiddels zijn de problemen verholpen.
Met extra financiële steun kunnen websitefuncties uitgebreid worden zodat storingen in de toekomst niet meer mogelijk zijn.

Komende week

Totdat er meer bekend is, zal de website nog niet iedere dag geactualiseerd worden. Zodra er meer bekend is, houdt 1Almere je op de hoogte via de site, Facebook en Twitter.

Dit vind je misschien ook interessant