Bekijk hier de week van dag tot dag. Je leest hieronder het Almeerse nieuws van maandag 18 maart 2019 tot en met vrijdag 22 maart 2019.

Maandag

Sinds afgelopen week bieden samenwerkende zorgverleners van Preall zwangere vrouwen uit Almere en hun partners ondersteuningen via de zogeheten ZwApp.

Speciale app gelanceerd voor zwangere vrouwen uit Almere

Dinsdag

Op 23 maart gaat het kermisseizoen weer van start in Almere. Vanaf die dag begint de kermis in Almere Buiten en zijn er de zogeheten ‘prikkelarme uren’.

Kermisseizoen dit weekend van start in Almere Buiten

Dinsdag heeft een Almeerse familie 800 witte rozen uitgedeeld op het Stadhuisplein. De familie besloot, met hulp van een rozenkweker, de actie op touw te zetten.

800 rozen voor de vrede in Almere

Woensdag

Deze woensdag kon er gestemd worden voor de verkiezingen van de Provinciale Staten en de waterschappen. Sinds 7.30 uur waren de stembureaus open.

Verkiezingen gaan van start; Almeerse stembureaus geopend

Donderdag

Met 17,7 procent is Forum voor Democratie de grootste geworden in Flevoland. Vooral veel Almeerders stemden op de partij. Forum voor Democratie pakt acht zetels.

Water, Wonen en Natuur heeft opnieuw de meeste stemmen behaald tijdens de Waterschapsverkiezingen van Waterschap Zuiderzeeland. Dat blijkt uit de voorlopige uitslagen.

Water, Wonen en Natuur opnieuw de grootste bij Waterschapsverkiezingen

Vrijdag

De Esplanade ligt midden in de stad. Het definitieve ontwerp om deze ontmoetingsplek aangenamer te maken is klaar.

“Vakantiegevoel op de Esplanade”

Comments are closed.