De Week van het Geld vindt dit jaar plaats van 25 maart t/m 29 maart. Het doel van deze week is om leerlingen te leren omgaan met geld. In het teken van de speciale week, wordt er een Week van het Geldfestival georganiseerd.

Week van het Geldfestival

Het Week van het Geldfestival wordt gehouden op woensdag 27 maart. Mr. Cash opent het festival op feestelijke wijze. Na het optreden zijn er verschillende activiteiten te doen zoals stoepkrijten, schminken en andere spelletjes. Ook is er een rommelmarkt, poppentheatervoorstelling en er zijn luchtkussens. Wethouder Jerzy Soetekouw komt ook langs.

Voor de verschillende activiteiten heb je een strippenkaart nodig. Deze is af te halen bij de kassa.

Stedenwijk

Het festival vindt plaats bij Activiteitencentrum Stedenpunt (PLAYground) in de Stedenwijk. Indien het weer tegen valt, worden de activiteiten verplaatst naar Sporthal Stedenwijk.

Initiatief

Het week van Geldfestival is een initiatief van PLANgroep, De Schoor, Wijkteam Stedenwijk en Gemeente Almere.

Comments are closed.