54

Terugblik: NLDoet op kinderboerderijen; nat maar geslaagd

Het waren bikkels op de Kinderboerderij den Uylpark en Kinderboerderij de Beestenbende tijdens NLDoet. Op beide kinderboerderijen werd er aandacht besteed aan NLDoet. Het evenement vond op 15 maart plaats. Er waren diverse activiteiten; onder andere in Almere.

Konijnen

“Bij Kinderboerderij den Uylpark werd een konijnenheuvel aangelegd en een hek gemaakt rond de moestuin samen met 26 vrijwilligers”, schrijft Stad en Natuur Almere. “Bij Kinderboerderij de Beestenbende zijn we gestart met het bouwen van een nieuw hekwerk voor het buitenverblijf van onze varkens Bessie en Belle en de toekomstige biggen. Hier werkten 12 vrijwilligers mee”.

NLDoet

Het Oranje Fonds organiseerde op 15 en 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Meer informatie op de website van NLDoet.

Dit vind je misschien ook interessant