60

Start werkzaamheden aan Grootzeil

Vandaag begint de eerste fase van de werkzaamheden aan Grootzeil; vanaf Kajuit tot Kombuis. Dat meldt de gemeente Almere. De werkzaamheden aan de straten duren tot en met donderdag 18 april 2019. Via omleidingsborden wordt de weg gewezen. De route is te herkennen aan de bekende gele borden.

Uitstel

“Eind oktober 2018 is het straatwerk netjes gemaakt van de rijweg van Boelijn”, schrijft de gemeente. “De werkzaamheden aan Grootzeil, tussen Kraaiennest en Kajuit, werden toen uitgesteld in verband met de feestdagen en de winterperiode”. Nu gaan de uitgestelde werkzaamheden dus wel van start.

Volgende fasen

De tweede en derde fase begint na 18 april, duurt ongeveer zes weken en is vanaf Kombuis tot en met Razeil. “De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd, zodat bewoners op elk moment via Kombuis de wijk in en uit kunt rijden”, aldus de gemeente op haar website.

Dit vind je misschien ook interessant