Het treinverkeer is om 07.07 uur opgestart, maar de dienstregeling is naar verwachting nog uren ontregeld. Ook reizigers van en naar de stations in Almere kregen met de werkonderbreking te maken. De bussen van AllGo en R-net Almere rijden volgens de normale dienstregeling. “Houd rekening met drukte en extra reistijd”, zo meldt AllGo.

Pensioenen

De actie is naar aanleiding van het uitblijven van een pensioenakkoord en gericht tegen het kabinet. Voor maandagochtend 18 maart is er ook een werkonderbreking aangekondigd bij RET, GVB en HTM. De staking is aangekondigd door de vakbonden.

Ook hulpverleners staken deze ochtend. De hulpverleners rijden sinds 07.00 uur in een slakkengangetje over de A28 en A1 richting het Malieveld in Den Haag. Het verkeer uit Almere richting Amsterdam moet daar rekening mee houden.

Maandag staking treinvervoer; busvervoer Almere rijdt wel

Comments are closed.