56

Almere City FC slaagt er niet in Sparta met nederlaag huiswaarts te sturen

Het is Almere City FC niet gelukt om Sparta met een nederlaag huiswaarts te sturen. De ploeg van interim-trainer Ole Tobiasen speelde vrijdag een sterke eerste helft, maar liet zich direct na rust verrassen door de Rotterdamse dadendrang. Zo meldt de club op haar website.

Goede kansen

“Het wedstrijdplan van Almere City FC lijkt aan het begin van de wedstrijd duidelijk. De Almeerders zoeken gretig de aanval en dat levert onder meer een goede kans op voor Stijn Meijer”, aldus de club.
Het volledige wedstrijdverslag is online te lezen. Een samenvatting is hieronder te bekijken.

Jong Almere City FC

Ook Jong Almere City FC haalde het net niet. Dat team speelde tegen Hardenberg. “Een wedstrijd die heel lang af leek te stevenen op een verdiend punt voor Jong Almere City FC, gaat uiteindelijk toch verloren”, aldus de club. Meer lees je op de website.

Dit vind je misschien ook interessant