60

Deze week: Workshop voor vrouwen

Deze week gaat onze verslaggever van 1Almere Actueel op bezoek bij vrouwen van de VVAO. Zij volgen een workshop Glassieraden maken. Op maandag zie je hoe de workshop verloopt. Op woensdag kun je kijken naar een uitgebreid interview over de VVAO.

VVAO

De VVAO is een vereniging voor de hogeropgeleide vrouw in Nederland. De vereniging vormt een netwerk. Het netwerk zet zich in voor de positieverbetering van deze vrouwen en werkt aan hun empowerment. De vereniging biedt een plek voor de leden om elkaar te ontmoeten en samen te ondernemen.

Aanstaande maandag en woensdag rond 13.30 uur zie je meer in een videoreportage op 1almere.nl.

Headlines

Naast de videoreportage van 1Almere Actueel, zie je deze week ook de actuele headlines van het Almeerse nieuws. Elke maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag zie je de headlines in een nieuwe aflevering van 1Almere 1Minuut.

Podcast

Zowel vandaag als volgende week kun je op de zondag luisteren naar een nieuwe podcast. In de podcast extra aandacht voor het media-overzicht met landelijk, regionaal en lokaal nieuws.

Dit vind je misschien ook interessant