56

Dave Khodabux nieuwe trainer BVAlmere

Dave Khodabux wordt de nieuwe trainer van badmintonvereniging BV Almere. Dat meldt de badmintonvereniging via haar website. Als opvolger van Erik Staats zal hij verantwoordelijk worden voor de training en coaching van het eerste team.

BV Almere

Khodabux is geen onbekende bij de badmintonvereniging. Hij is negen jaar speler geweest voor het eerste team en speelde afgelopen januari zijn laatste wedstrijd. De organisatie vertelt op haar website veel vertrouwen te hebben in de nieuwe trainer: “Hij loopt al lang mee bij de vereniging en het team en de huidige spelers hebben er vertrouwen in dat Dave van toegevoegde waarde is voor het team.”

Erik Staats

1Almere meldde eerder al dat huidige coach Erik Staats stopt bij BV Almere. Staats kan de werkzaamheden bij de badmintonvereniging niet combineren met zijn werk en gezinsleven. De huidige coach blijft wel twee keer in de week een training verzorgen voor de Almeerders.

Erik Staats stopt bij BV Almere

Dit vind je misschien ook interessant