Vacatures: Vrijwilligers gezocht bij De Schoor

Deel dit artikel

Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar interessante vrijwilligersbaantjes bij jou in de buurt. Vandaag enkele vacatures van Welzijnsorganisatie De Schoor.

Creativiteit les aan meiden

“We zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om aan meiden tussen de 18 en 24 jaar creativiteit les te geven bij Learn2work”, zo schrijft De Schoor in de vacature. “Creatief zijn in het bedenken van diverse lessen Lessen kunnen voorbereiden en uitvoeren Het leuk vinden om met kwetsbare meiden te werken”.

Meer lees je hier >

Stage mentor

Voor Learn2work wordt er een stagementor gezocht. Wat moet zo’n mentor doen? “Jongeren helpen bij het zoeken van een stageplek, Stageboekjes in de gaten houden en contact houden met leerbedrijf of alles goed gaat”.

Leer hier meer >

Docent horeca

“We zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om jongeren te leren volgens recept te koken”. Ben jij zo iemand?

Reageer op de vacature >

Begeleider jongeren sportles

“We zijn op zoek naar een leuke vrijwillige sportbegeleider. Lijkt het je leuk om met een klein groepje jongeren te sporten dan is deze vacature echt iets voor jou”.

Lees er hier meer over >

Jongeren Helpen met Nederlands of Rekenen

Ben je goed in de Nederlandse taal of in rekenen? Dan is dit je kans! Je kunt die kennis delen met jongeren. Wat je moet kunnen? “Vaardigheden van Nederlands of Rekenen beheersen, Affiniteit hebben met jongeren en Lesstof kunnen uitleggen”.

Lees hier meer >