53

1Minuut: Het stikt van de campagnes

Campagnes, campagnes en nog eens campagnes: het is verkiezingstijd. Maar niet alle spotjes gaan ook daadwerkelijk over de verkiezingen. Zo zijn er ook video’s over de nieuwe Europese wet (richtlijn) voor het betalingsverkeer van consumenten en bedrijven (PSD 2) en #Doeslief van SIRE. Deze aflevering van 1Almere 1Minuut begint met spotjes van die campagnes. Daarnaast is er aandacht voor twee ‘oude’ stellingen. De nieuwe stelling gaat over de Provinciale Statenverkiezingen en de Waterschappen. Zoals vertrouwd zie en hoor je ook nu weer de actuele headlines van het Almeerse nieuws.

Headlines

In deze aflevering van 1Minuut is er extra aandacht voor de volgende headlines:

  • VVD’er Ulysse Ellian wordt beveiligd
  • Vrees voor parkeeroverlast in Filmwijk door Floriade
  • Gemeente houdt klanttevredenheidsonderzoek onder bijstandsgerechtigden

Meer actuele berichten vind je in ons nieuwsoverzicht

Volgende uitzending

Op vrijdag is er een nieuwe aflevering van 1Minuut. Die aflevering kun je opnieuw bekijken tussen 13.00 en 14.00 uur. Op zondag hoor je een nieuwe 1Almere-podcast. Rond 13.00 uur kun je luisteren naar een media-overzicht, de hoofdpunten uit de Almeerse week en muziek.

Dit vind je misschien ook interessant