Eind deze maand krijgen weer een aantal Almeerse bijstandsgerechtigden een vragenlijst thuisgestuurd met vragen over de dienstverlening van de gemeente Almere. Dat meldt de gemeente op haar website.

Bijstand

De bijstandsgerechtigden zijn willekeurig gekozen. “Krijgt u zo’n vragenlijst? Dan waarderen wij het zeer als u deze invult en terugstuurt. Alvast bedankt voor uw medewerkring”, aldus de gemeente online.

Werk & Inkomen

De vragenlijst wordt jaarlijks verstuurd: “Ieder jaar voert Werk & Inkomen dit onderzoek uit. Uw mening helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren. Uit het onderzoek van vorig jaar bleek dat u ons een rapportcijfer gaf van 7,4. Een mooi cijfer, waarmee Almere net iets hoger scoort dan andere, vergelijkbare gemeentes. Maar het kan altijd beter. Vandaar dat wij dit jaar opnieuw benieuwd zijn naar uw mening over ons”.

Comments are closed.