53

Gelijkspel tussen Almere City FC en Maastricht

Op de valreep leverde de wedstrijd tussen Almere City FC en MVV uit Maastricht een gelijkstand op van 1-1. Dat meldt de Almeerse club op haar website. “Het gelijkspel kan heel belangrijk zijn voor de ploeg van interim-trainer Ole Tobiasen. Omdat de concurrentie ook veelal punten verspeelt, loopt City één punt in ten opzichte van de overige clubs die strijden om een plek in de top zes”, zo laat de club weten.

Glimlach

Stijn Meijer zorgde voor de gelijkmaker. Na 88 minuten verscheen de eindstand van 1-1 op het scorebord. Een stand waarmee de Almeerders met een kleine glimlach in de bus konden stappen.

“Wanneer je zo laat de gelijkmaker scoort moet je tevreden zijn met een punt, maar als je naar de hele wedstrijd kijkt vind ik dat wij meer verdienden”, zegt Tobiassen na het laatste fluitsignaal. “Ik ben blij dat we ons in de wedstrijd terug geknokt hebben en uiteindelijk nog verdiend een punt pakken”, aldus Tobiasen.

Wedstrijdverslag

Meer over het verloop van de wedstrijd en de foto’s zijn te bekijken op de website van Almere City FC.

Dit vind je misschien ook interessant