52

Kijk terug: Kunst scannen met een superscan

Kunst is mooi om naar te kijken. Maar wat als je het kunstwerk uit het oog verliest. Het werk wordt verkocht en je ziet het als kunstenaar of liefhebber nooit meer terug.

Scannen

In Almere is het mogelijk om kunst te laten scannen door middel van een ‘superscan’. Re-Art houdt zich hiermee bezig. Het bedrijf is gevestigd in Almere. Onze verslaggever kreeg er een rondleiding. Vandaag zie je deel 1 van de reportage.

Re-Art

Re-Art is een fine art printer en vaklab voor kunstenaars, fotografen, musea en galeries. Re-Art vervaardigd in opdracht gecertificeerde Giclée kunstdrukken, litho’s, fine art prints, fotovakprints, HD Photopanels (Chromaluxe) en kunstwerken met een Diasec of Liquid Gloss afwerking. Meer lees je erover op de website van Re-Art.

Dit vind je misschien ook interessant