Iets betekenen voor gezinnen in zwaar weer? Maatje zijn voor kinderen en jongeren? Of wil jij jongvolwassenen helpen bij hun geldzaken? Bij Humanitas kan het. Je kunt er vrijwilliger worden voor deze en andere taken.

Gezinnen

“Wel Thuis-vrijwilligers betekenen écht veel voor gezinnen die in zwaar weer terecht zijn gekomen. Ze maken het verschil”, aldus Humanitas in de vacature. “Als vrijwilliger van Wel Thuis ondersteun je gezinnen vanuit betrokkenheid. Je neemt de tijd om te luisteren en mee te denken. Je kunt samen met de ouder iets ondernemen. Kortom: je bent tot steun”.

Meer weten over deze vacature? Kijk dan hier >

Maatjes

“Maatjes voor kinderen en jongeren; die zoeken we. Moeilijk is het niet, leuk is het wel. Eens per week heb je contact met een kind of jongere, spreken jullie af om samen iets te ondernemen, heb je een luisterend oor en neem je de tijd om je te verdiepen in de dingen waar een kind of jongere tegenaan kan lopen. Jullie gaan gewoon samen op stap”, zo staat in de vacature.

Meer lezen >

Geldzaken

Vind jij het leuk om met geldzaken bezig te zijn en wil je jongvolwassenen helpen die de grip op hun financiën zijn verloren? Met jouw hulp kan een jonge mede-Almeerder orde op zaken stellen en voorkomen dat er schulden ontstaan.

Bekijk hier de volledige vacature >

Comments are closed.