60

Nieuwe artiesten Bevrijdingsfestival bekend gemaakt

Nielson en Davina Michelle treden op 5 mei op tijdens het Bevrijdingsfestival in Almere. Dat meldt de organisatie via haar Instagram-account. Eerder is bekend gemaakt dat Kraantje Pappie naar Almere komt.

Artiesten

Nielson is bekend door nummers zoals IJskoud en Hoe. Daarnaast speelt hij mee in het televisieprogramma ‘Wie Is De Mol?’. Davina Michelle is bekend geworden door het nummer Duurt Te Lang. Dat nummer zong zij in het televisieprogramma ‘Beste Zangers’.

Naast Nielson en Michelle treden onder andere The Overslept, The Dirty Daddies en Ali B op.

https://www.instagram.com/p/Bun1TEVB0DX/

Bevrijdingsvuur

Naast alle optredens zal minister-president Mark Rutte het festival openen. Hij ontsteekt het bevrijdingsvuur. Daarna trapt Almeerder Ali B. het festival af.

Dit vind je misschien ook interessant