62

Michele Santoni weg bij Almere City FC

Michele Santoni, de hoofdtrainer van Almere City FC,  is per direct vertrokken bij de club. Volgens de club is ‘er een verschil van mening over de manier waarop de ambitieuze doelstellingen van de club moesten worden behaald’.

Reactie

Technisch directeur Robert Maaskant is desondanks de beslissing erg blij met de samenwerking met Santoni. “Wij willen Michele bedanken voor zijn onvoorwaardelijke inzet en professionaliteit. Wij wensen hem veel succes in zijn verdere carrière”, aldus Maaskant via de website van de club.

Hoofdtrainer

Santoni werd aan het begin van het seizoen aangesteld als hoofdtrainer van de Almeerders. Voor Santoni was het zijn eerste baan als hoofdtrainer. Eerder was hij videoanalist bij Ajax en Inter Milan. Daarnaast is hij assistent-trainer geweest bij de Italiaanse clubs Livorno, Cesena, Cagliari en SS Lazio.

Dit vind je misschien ook interessant