58

Deel 2: Kunst scannen met een superscan

In Almere is het mogelijk om kunst te laten scannen door middel van een ‘superscan’. Re-Art houdt zich onder andere hiermee bezig. Het bedrijf is gevestigd in Almere. Onze verslaggever kreeg er een rondleiding. Vandaag zie je deel 2 van de reportage. Afgelopen maandag kon je kijken naar deel 1.

Meer over kunstschilder Arnold Jongkind vind je hier >

Kunst scannen met een superscan; het kan in Almere

Re-Art

Re-Art is een fine art printer en vaklab voor kunstenaars, fotografen, musea en galeries. Re-Art vervaardigd in opdracht gecertificeerde Giclée kunstdrukken, litho’s, fine art prints, fotovakprints, HD Photopanels (Chromaluxe) en kunstwerken met een Diasec of Liquid Gloss afwerking. Meer lees je erover op de website van Re-Art.

Dit vind je misschien ook interessant