53

Ondertussen in Almere: Almere City wint en verliest

In ‘Ondertussen in Almere’ kijken we altijd naar het andere nieuws: de berichten die wat kleiner zijn, maar toch niet gemist kunnen worden. Vandaag extra aandacht voor de sportwedstrijden van Almere City FC.

Winst en verlies

“Een uitstekende avond voor Almere City FC”, zo meldde de club vrijdag. De ploeg van trainer Michele Santoni versloeg FC Eindhoven in het eigen Yanmar Stadion met 2-0 en slaat daarmee een gaatje met de Brabanders en achtervolger NEC. Een dag later was het geen feest. Onder een aangenaam lentezonnetje heeft Almere City FC O15 zaterdag met 0-1 verloren van hun leeftijdsgenoten uit Doetinchem.  “De zondag ervoor speelden de twee teams ook tegen elkaar. Toen trok Almere City FC O15 aan het langste eind door in Doetinchem met 1-3 te winnen”, zo schrijft de club.

Inmiddels is bekend geworden dat hoofdtrainer Michele Santoni per direct weg gaat bij Almere City FC.

Wedstrijdverslagen

Vrijdag duurde het even tot de wedstrijd echt tot ontbranding kwam. De club schrijft op de website over het wedstrijdverloop van die avond. Ook de highlights van de wedstrijd op zaterdag zijn er te vinden.

Meer Almere City FC

Dit vind je misschien ook interessant