Schaatsen
57

Winter Playground start crowdfunding voor toekomstige schaatslessen

Enkele duizenden euro’s, dat is wat Winter Playground Almere nodig heeft om in de toekomst schaatslessen te kunnen blijven geven. De schaatsbaan in het centrum krijgt geen subsidie meer van de gemeente. Daarom wordt er nu gezocht naar sponsoren en wordt er een crowdfundingactie opgezet.

Geld inzamelen

Edgar Donkervliet probeert door middel van de crowdfunding geld in te zamelen. “We hebben Winter Playground acht jaar lang kunnen organiseren via een subsidieregeling, maar voor volgend jaar moeten we zoeken naar sponsoren”, aldus Donkervliet tegen de regionale omroep. Hij geeft aan dat er al een sponsor is, maar dat hij hoopt op meer organisaties.

Lage prijs

Momenteel kunnen kinderen voor slechts een paar euro schaatsen huren en lessen krijgen bij Winter Playground. Zonder de subsidie kan de schaatsbaan niet bekostigd worden.

Dit vind je misschien ook interessant