Deze week zag je bij 1Almere diverse nieuwe afleveringen van 1Almere 1Minuut en de 1Almere-podcast. Beluister en bekijk ze hier terug.

Maandag

Dit keer meer over de Nationale Veiligheidsdag dat voor de zesde keer plaatsvindt in Almere. Ook gaat het over het SNS Sportgala, een poging tot beroving in de Parkwijk en de uitwedstrijd van Almere City FC.

Podcast

Op maandag stonden verbazend genoeg Insecten centraal in de podcast. Vliegend, zwevend, kruipend, in zwermen of alleen komen ze tevoorschijn uit het koffertje vol opnamen. Vergeleken met andere onderwerpen bestaat er over insecten niet al te veel muziek, maar onverwachte verrassingen sluit Daan in zijn programma niet uit.

Klik hieronder om de uitzending te beluisteren.

Klik hierboven om de nieuwe aflevering te beluisteren.

Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door onze collega’s van RB in Bloemendaal. Dit is de laatste bijdrage van RB voor 1Almere.

Woensdag

Op woensdag zag je de headlines van de volgende onderwerpen:

  • Een workshop voor hogeropgeleide vrouwen
  • Eenmalige subsidie voor Zwemvereniging Flevostar
  • Geen bioscoop in het centrum van Almere Buiten
  • Stelling: Floriade, kansloos of niet?

Vrijdag

Vrijdag was er een nieuwe podcast met een media-overzicht van het landelijke, regionale en lokale nieuws. Het ging onder andere over: Air France-KLM, ziekenhuis herboren in Lelystad en de Waterlandseweg richting Almere.

Comments are closed.