55

Zeilschool Haddock verhuist voorlopig naar Surfstrandje

De zeilschool van Haddock Watersport verhuist voorlopig naar een nieuwe locatie. Het onderkomen bij het Surfstrandje in Almere Haven is beschikbaar voor de komende twee seizoenen. De school gaat samenwerken met Windsurfvereniging Almere-Centraal.

Tevreden

“We zijn erg blij dat we geen personeel hoeven te ontslaan. We gaan cursussen geven bij het Surfstrand en ook gaan we de bestaande horecagelegenheid op het strand uitbaten”, zegt eigenaar Philippe van Thiel tegen de regionale omroep.

Jachthaven

De zeilschool heeft dus een nieuwe locatie. Het is vooralsnog onduidelijk waar de jachthaven van Haddock naartoe verhuist. Een mogelijk locatie is de haven bij Noorderplassen.

Booteigenaren kunnen geen kant op door verdwijnen Haddock

Dit vind je misschien ook interessant