52

Workshop voor vrouwen met hogere opleiding

Op zaterdag 16 maart 2019 organiseert de Vereniging van Vrouwen met een Hogere Opleiding (VVAO) een workshop. Dit jaar worden er tijdens de workshop glassieraden gemaakt. De workshop vindt plaats in het Kunstzinnig Centrum Randstad in Almere.

Leden

“We willen graag ons ledenbestand uitbreiden. Daarom nodigen we vrouwen uit Almere en omgeving met een HBO- of universitaire opleiding uit om via deelname aan deze workshop vrijblijvend kennis te maken met de VVAO”, zo schrijft de organisatie aan 1Almere.

De VVAO is een landelijk netwerk van hoger opgeleide vrouwen met meer dan 32 afdelingen. De afdeling Flevoland is een vrolijke hechte club die maandelijks een activiteit organiseert, bijvoorbeeld een lezing”.

Workshop

De workshop start om 13:30 uur met korte info over de VVAO. Daarna van 14:00 -17:00 uur volgt het praktijk gedeelte waarin er glassieraden gemaakt zullen worden. Er wordt afgesloten met een borrel. Deelname aan de workshop kost wel 15 euro.

Aanmelden

Het is tot 5 maart mogelijk om je aan te melden. Meer informatie over de workshop en de mogelijkheid om je aan te melden, kun je vinden in de evenementenagenda.

Dit vind je misschien ook interessant