56

Investeren in de Floriade, kansloos of niet?

Dat de Floriade zo’n 7 miljoen euro extra gaat kosten, weten we. Maar ook de Nederlandse overheid wil investeren in de Floriade. Eind oktober werd bekend dat de overheid er 2,5 miljoen euro in wil steken. Is het weggegooid geld of niet?

STEMMEN OP DE POLL IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK.

Kritiek

De Floriadewijk gaat ruim 7 miljoen euro extra kosten. Ook komt er minder sociale woningbouw dan gepland. Oppositiepartijen in de gemeenteraad hebben forse kritiek geuit. Leefbaar Almere zegt dat er sprake is van een kansloze deal met projectontwikkelaar Amvest. De SP zegt niet akkoord te gaan met het plan om nog eens 7 miljoen euro extra in de Floriade te steken. De partij heeft zelfs aangegeven niet meer te willen praten over de Floriade.

SP stopt met vergaderen over Floriade

Dit vind je misschien ook interessant