55

SNS Sportgala: uitslag Almeerse sportverkiezingen woensdag bekend

Ieder jaar kiest Almere de beste sportman, sportvrouw, paralympisch sporter, sportcoach, sporttalent en sportteam. De winnaars van het jaar 2018 worden op woensdag 27 februari 2019 tijdens het SNS Sportgala in het Topsportcentrum in Almere Poort bekend gemaakt.

SNS Sportgala

Met het SNS Sportgala wil Almere laten zien hoeveel sporttalent de stad inmiddels kent. Het is de 29e keer dat het Sportgala wordt georganiseerd. De editie van dit jaar begint om 20.00 uur (met inloop vanaf 19.30 uur) en wordt gepresenteerd door Peter Heerschop.

Jury

Almeerders konden afgelopen periode hun stem uitbrengen op de genomineerden. De winnaars zijn bepaald aan de hand van uitgebrachte stemmen van inwoners en die van de vakjury. Deze jury bestond uit Bob Friedländer (sportfotograaf), Timothy Beck (oud-topsporter), Martijn de Groot (sportverslaggever Omroep Flevoland), Rudi Tuijn (Sportservice Flevoland) en Martijn Rengelink (concerndirecteur gemeente Almere).

Verkiezingen

De Almeerse Sportverkiezingen en het SNS Sportgala worden georganiseerd door de gemeente Almere. Het gala wordt mede mogelijk gemaakt door SNS Bank, Baljetgroep en Vereniging Bedrijfskring Almere.

Dit vind je misschien ook interessant