55

Podcast: Insecten in de muziek

Vandaag staan verbazend genoeg Insecten centraal in de podcast. Vliegend, zwevend, kruipend, in zwermen of alleen komen ze tevoorschijn uit het koffertje vol opnamen. Vergeleken met andere onderwerpen bestaat er over insecten niet al te veel muziek, maar onverwachte verrassingen sluit Daan in zijn programma niet uit.

Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door onze collega’s van RB in Bloemendaal. Dit is de laatste bijdrage van RB voor 1Almere. Aanstaande vrijdag is er weer een nieuwe aflevering van de 1Almere-podcast. Dan extra veel aandacht voor het Almeerse nieuws.

Klik hieronder om de uitzending te beluisteren.

Klik hierboven om de nieuwe aflevering te beluisteren.

Nieuws

Het actuele nieuws uit Almere kun je beluisteren in een nieuwe aflevering van 1Almere 1Minuut. Die aflevering is vanaf vanmiddag 16:00 uur te bekijken op deze website en YouTube.

Dit vind je misschien ook interessant