Over een maand, op woensdag 10 april 2019, organiseert MBO College Almere voor de tweede keer het succesvolle event HighTech 4 Girls om meiden kennis te laten maken met techniek en ICT. Het evenement wordt speciaal georganiseerd voor meiden. Dat meldt het MBO College Almere. Op de website van het MBO College kunnen meiden zich aanmelden.

Activiteiten

“Op woensdag 10 april 2019 staan er bij MBO College Almere leuke activiteiten op het programma om meiden een goede indruk te geven van de mogelijkheden binnen de techniek en ICT”, aldus de onderwijsinstelling op haar website. “MBO College Almere wil met dit evenement laten zien dat techniek en ICT ook voor meiden heel leuk en uitdagend is. Ook zijn er tijdens het evenement verschillende vrouwen uit de praktijk aanwezig om hun ervaringen te delen en vragen te beantwoorden”.

Techniek

Volgens Charlaine is het een goede keuze voor meiden om te kiezen voor een techniekopleiding. Charlaine studeerde Techniek bij MBO College Almere. Zij vertelt in een video waarom techniek zo leuk is.

Bron: MBO College Almere.

Comments are closed.