Op maandag, woensdag en vrijdag zijn er weer nieuwe afleveringen te beluisteren van de 1Almere-podcast. Ook zijn er nieuwe afleveringen te bekijken van 1Almere 1Minuut.

Insecten

Op maandag staan verbazend genoeg insecten centraal in het programma van Daan Molenaar. Daan laat in ‘Uit Daan’s Platenkoffer’ bijzondere muziek horen dat gaat over insecten.
Vliegend, zwevend, kruipend, in zwermen of alleen komen ze tevoorschijn uit het koffertje vol opnamen. Vergeleken met andere onderwerpen bestaat er over insecten niet al te veel muziek, maar onverwachte verrassingen sluit Daan in zijn programma niet uit. Ter geruststelling: hij neemt na afloop alle beluisterde beestjes weer mee terug in zijn platenkoffer.

Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door onze collega’s in Bloemendaal. Dit is de laatste bijdrage van RB voor 1Almere.

Media-overzicht

Op vrijdag is er een media-overzicht met landelijk, regionaal en lokaal nieuws. Op die dag blikken we zowel achter- als vooruit op de week. Ook is er een interessante stelling.

Headlines

In 1Almere 1Minuut zie je de headlines van het Almeerse nieuws in één minuut. De afleveringen zijn te bekijken op maandag, woensdag en vrijdag.

Maart

Vanaf volgende week zie je weer nieuwe reportages van 1Almere Actueel. We gaan dan onder meer langs bij een bijzonder bedrijf in Almere voor kunstenaars. De reportage zie je vanaf 4 maart op 1almere.nl.

Comments are closed.