Op donderdag 21 februari 2019 rond 11.00 uur werden aan de Amandelhof in Parkwijk twee personen bedreigd en bijna beroofd tijdens een afspraak om iets te verkopen. Dat meldt de politie. Toen zij de mogelijke koper binnen lieten om te betalen, bedreigde de man de slachtoffers en probeerde hij hen het product afhandig te maken. Dit laatste lukte niet en de man ging er uiteindelijk vandoor in een grijze hatchback auto met een blauwe kentekenplaat. De politie is op zoek naar getuigen.

Signalement

“De koper heeft het volgende signalement: het betreft een man van 1.75 meter lang,  tussen de 20 en 30 jaar oud met een donkere huidskleur. Hij droeg een donkere broek en een grijze hoodie. Op het hoofd droeg hij een blauwe muts”.

Oproep

De politie is op zoek naar getuigen van deze poging beroving en wil graag in contact komen met getuigen die iets gezien hebben. Dat kan via het nummer 0900-8844. Wilt u uw informatie liever anoniem melden? Dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Comments are closed.