61

Waterlandseweg dit weekend gedeeltelijk dicht in beide richtingen

Dit weekend is de Waterlandseweg gedeeltelijk afgesloten vanwege werkzaamheden. Meer over de reden van de afsluiting, de tijd, plek en de omleidingen is hieronder te lezen.

Afsluiting

De afsluiting duurt van vrijdag 22 februari 20.00 uur tot maandag 25 februari 6.00 uur. De Waterlandseweg is dan ter hoogte van het viaduct in beide richtingen dicht. Ook oprit 5 Almere Stad richting Amsterdam en afrit 5 Almere Stad vanuit Lelystad zijn dicht. Afrit 5 Almere Stad vanuit Amsterdam en oprit 5 naar Lelystad zijn wel bereikbaar.

Parkway6 gaat de weg onder het viaduct en de kruising Veluwedreef met de op- en afritten definitief inrichten. Hoe dat eruit komt te zien, wordt ook verteld tijdens een informatiebijeenkomst op 27 februari.

Omleidingen

Rijkswaterstaat geeft de volgende omleidingen als advies:

  • Verkeer vanuit de richting Zeewolde naar Almere Stad kan via oprit 5 Almere Stad de A6 op en vervolgens via afrit 6 Almere Buiten de Tussenring nemen naar Almere Stad.
  • Verkeer vanuit Almere Stad richting Zeewolde, Amsterdam of Lelystad kan via de Vrijheidsdreef en de Buitenring naar de A6. Daarnaast loopt er een route via de Hagenvoortdreef en de Tussenring richting oprit 6 Almere Buiten.
  • Verkeer vanuit Amsterdam richting Almere Stad kan via de Hogering en de Tussenring.
  • Verkeer vanuit Lelystad richting Almere Stad kan via afrit 6 Almere Buiten en de Tussenring naar Almere Stad.

Dit vind je misschien ook interessant