71

Allereerste Leefstijlmarkt Almere Stad op 27 februari

Zorggroep Almere en Hogeschool Windesheim organiseren samen de allereerste Leefstijlmarkt in Almere Stad. Dat meldt Zorggroep Almere op de website. De eerste Leefstijlmarkt vindt plaats op woensdag 27 februari 2019 van 10.00 tot 14.00 uur. De markt is te bezoeken in het gebouw van Hogeschool Windesheim aan de Hospitaaldreef 5 in het centrum.

Advies

“De toegang is gratis, de locatie centraal”, aldus de zorggroep. “U loopt zo van de dagmarkt naar de Leefstijlmarkt. Bent u minder goed ter been? Een golfkarretje rijdt van de markt naar Windesheim en weer terug”.

“Op de Leefstijlmarkt kunt u gratis metingen laten doen van onder andere uw bloeddruk, cholesterol, vetpercentage en spierkracht. Uw longfunctie kunt u testen. U komt alles te weten over fietsen zonder tegenwind met de Google fiets, sporten in de buurt en stoppen met roken. Ook voor voetscreening en dieet- en beweegadvies kunt u terecht”.

Drie jaar lang

Het is niet de eerste keer dat er een Leefstijlmarkt wordt gehouden in Almere. Zorggroep Almere organiseert al drie jaar lang een succesvolle Leefstijlmarkt in Almere Haven. “Vanwege dit succes wordt het nu ook in Almere Stad georganiseerd”, zo meldt Zorggroep Almere.

Dit vind je misschien ook interessant