De politie heeft een automobilist aangehouden na opvallend gedrag. Dat meldt de politie via haar Facebook-pagina. “Aan het einde van de middag viel een automobilist op doordat hij niet handsfree aan het bellen was. Bij de staandehouding viel een zakje met wiet vanuit de auto op straat en kwam een duidelijke henneplucht de agenten tegemoet”.

Onderzoek

“Uit verder onderzoek bleek dat de bestuurder vermoedelijk onder invloed van drugs (THC) was terwijl hij reed. Hierop werd hij aangehouden en op het bureau is bloed afgenomen”, zo is te lezen op Facebook. Tegen de verdachte is een procesverbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed.

Henneplucht

Na de aanhouding bleef het nog flink ruiken in de auto. Er hing een henneplucht. De politie ging er daarom vanuit dat er meer zakjes aanwezig waren. En dat klopte: “Na enig speurwerk kwamen er nog enkele tientallen zakjes met hennep en hasj tevoorschijn. Uiteraard is ook hiervoor een procesverbaal opgemaakt”.

Het ene zakje wiet dat uit de auto viel was niet het enige wat de bestuurder in bezit had. In de auto werden in totaal 14 zakjes softdrugs aangetroffen.

https://www.facebook.com/PolitieAlmereBuiten/photos/a.394902084042864/1019599751573091/?type=3&theater

Comments are closed.