56

VMBO’ers krijgen tien weken lang techniekles op MBO

​Vmbo-leerlingen van het Echnaton in Almere krijgen tien weken lang op vrijdag techniekles op MBO College Almere. Dat meldt de onderwijsinstelling online. “In het vierde jaar kunnen vmbo-leerlingen van het Echanton kiezen voor een leerbedrijf waarmee zij in de praktijk een beroep of sector leren kennen. De leerlingen van leerbedrijf Techniek krijgen les in lassen en elektro- en installatietechniek”, aldus het MBO College Almere.

Begeleiding

“Leerlingen krijgen ondersteuning en begeleiding om een goede keuze te maken voor een vervolgopleiding. Met het leerbedrijf Techniek bezochten de leerlingen van het Echnaton MBO College Almere. De afdeling Techniek werkt graag mee aan deze initiatieven, om zo een goede aansluiting op het mbo te realiseren”.

Volgens docent Pieter Verschoor deden de leerlingen goed hun best: “Ze laten al meer zien dan ik van tevoren had verwacht”.

Reportage

Leerlingen Talha, Melvin, Jort en Anthony van EchnatonTV hebben een reportage gemaakt van het bezoek aan MBO College Almere.

Dit vind je misschien ook interessant