54

Jong Almere City FC verliest opnieuw; FC Lienden wint met 3-2

Jong Almere City FC heeft zaterdagmiddag niet kunnen winnen van FC Lienden. De Almeerse ploeg onder leiding van Ivar van Dinteren stonden bij rust nog met 0-2 voor maar konden de voorsprong niet vasthouden.

Wedstrijdverslag

In de eerste helft kwam Jong Almere op voorsprong door Anwar Bensebouh. Rogier Benschop verdubbelde daarna de voorsprong naar 0-2. Toch heeft Jong Almere de voorsprong niet veilig kunnen stellen. Vlak na rust scoorde FC Lienden zowel de 1-2 als de 2-2. In de slotfase van de wedstrijd scoorde FC Lienden opnieuw en kwam het scorebord op 3-2 te staan.

Vijftiende plek

Op dit moment staat Jong Almere op de vijftiende plek van de Tweede Divisie. Volgende week zaterdag spelen de Almeerders tegen GVVV. De ploeg uit Veenendaal staat op plek 9 in de Keuken Kampioen Divisie.

Dit vind je misschien ook interessant