**Update: Inmiddels is bekend dat Festival Gestrand niet meer doorgaat. Dat heeft de organisatie laten weten op 17 juni 2019.**

Het Almeerse festival Gestrand keert terug. Het festival wordt dit jaar gehouden op 20 en 21 juli 2019. Het is voor het eerst dat Gestrand meerdere dagen plaatsvindt. Dat meldt de organisatie via haar Facebook-pagina.

Gestrand

Het strandfestival bestaat sinds 2005 en is uitgegroeid van een klein clubje vrienden dat een barbecue hield tot een strandfeest met optredens en theater. Bij de editie in 2017 kwamen er ongeveer 5500 naar het Almeerderstrand.

Editie 2018

In 2018 ging het festival niet door. In de loop der jaren kwamen er steeds meer bezoekers naar het strandfestival toe, daardoor kreeg de organisatie te maken met strengere regels.

Comments are closed.