54

Flevoziekenhuis organiseert bijeenkomst over artrose

Het Flevoziekenhuis organiseert woensdag 20 maart 2019 een informatiebijeenkomst over artrose aan de knie en heup. Een chirurg van de afdeling Orthopedie vertelt over de veel voorkomende vorm van gewrichtsslijtage.

Symptomen en klachten

De bijeenkomst is georganiseerd om meer bekendheid te geven aan de symptomen en klachten van artrose en aan de behandeling daarvan. De bijeenkomst is er voor mensen met pijn en artrose-gerelateerde klachten in de heup of knie.

Artrose

Artrose is de meest voorkomende reumatische aandoening. Hierbij wordt het kraakbeen afgebroken en ook het bot onder het kraakbeen vervormt. Ongeveer 1 miljoen mensen in Nederland hebben last van deze vorm van slijtage van hun gewrichten.

Informatiebijeenkomst

De informatiebijeenkomst vindt plaats op woensdag 20 maart van 17:00 uur tot 19:00 uur in het Auditorium op de 2e verdieping van het Flevoziekenhuis. De inloop is vanaf 16:30 uur.

Dit vind je misschien ook interessant