54

Almere City FC wint van Jong AZ met 2-0

Almere City FC heeft vrijdagavond gewonnen van Jong AZ. De club van trainer Michele Santoni won de wedstrijd met 2-0.

Wedstrijdverloop

In de eerste helft domineerde de club uit Almere de wedstrijd. In de 27e minuut van de wedstrijd scoorde City FC dan ook. Een hoekschop werd half weggewerkt door Jong AZ maar viel voor de voeten van Efmorfidis; 1-0.

In de tweede helft kwam de club uit Alkmaar steeds meer in het spel. Tijjani Reijders raakte onder andere in de 75e minuut de paal. Toch heeft City FC het hoofd boven water gehouden. In de laatste minuut maakte Tim Receveur aan alle onzekerheid een einde en hij scoorde de 2-0.

Twaalfde plek

Op dit moment staat City FC op de twaalfde plek in de Keuken Kampioen Divisie. Aankomende maandag speelt Jong Ajax tegen Roda JC. Om die reden kan City FC nog een plek dalen in de ranglijst.

Dit vind je misschien ook interessant