57

Meerdere keren stenen door ruiten bij inbraak

Zo op het eerste gezicht lijkt het niet vreemd als er een stoeptegel ontbreekt op het trottoir. Toch kan zoiets duiden op sporen van inbraak. De afgelopen tijd zijn er namelijk meerdere stoeptegels door Almeerse woningruiten gegooid. Vervolgens werd er in de woningen ingebroken.

Alert

De wijkagent van Parkwijk, Filmwijk, Danswijk en Verzetswijk doet een oproep via Facebook om oplettend te zijn: “Wees alert. Ziet u iets in de wijk dat verdacht is. Iets of iemand die totaal niet in het straatbeeld past laat het ons weten! Bij spoed 112! Anders via 0900-8844”. Volgens de wijkagent werd er meerdere keren door middel van een steen door het raam ingebroken. Een oplettende burger had dit gemeld bij de politie. “Later kwam er een tweede melding van een bewoner die de stenen had gevonden”.

Dit vind je misschien ook interessant