62

Stad en Natuur Almere en andere partijen ondertekenen ‘Convenant Playing for Succes’

Op 31 januari 2019 is het samenwerkingsconvenant ‘Playing for Succes’ getekend door Stad & Natuur Almere en andere samenwerkende organisaties. Playing for Success verzorgt naschoolse programma’s van 10 weken die kinderen helpen aan meer zelfvertrouwen.

Succes

“Playing for Success Almere is een enorm succes. Na in maart 2012 te zijn gestart met 12 leerlingen, hebben inmiddels ruim 2.500 leerlingen meegedaan”, zo schrijft Stad en Natuur Almere. “Met zo veel waardering kan een vervolg dan ook niet uitblijven. Daarom is er opnieuw een samenwerkingsconvenant getekend door de betrokken partijen. Daardoor wordt naast de aantrekkelijke programma’s ook de financiële zekerheid van Playing for Success gegarandeerd”.

Namens Stad & Natuur ondertekende directeur/bestuurder Liesbeth Bronkhorst het convenant.

Inspiratie

“Stadslandgoed de Kemphaan en het Klokhuis zijn prachtige en inspirerende klaslokalen voor de leerlingen van Playing for Success. Je ziet de kinderen opleven zodra zij één van de gebouwen instappen en de wereld om zich heen op een andere manier verkennen. Stad & Natuur is trots dat we een belangrijke bijdrage mogen leveren aan het actieve en betekenisvolle programma van Playing for Success”, vertelt Liesbeth Bronkhorst op de website van Stad en Natuur Almere.

Dit vind je misschien ook interessant