Op 27 februari 2019 wordt er een informatieavond gehouden over de vernieuwingen van de A6. Experts van Parkway6, gemeente Almere en Rijkswaterstaat staan klaar om uitleg te geven en vragen te beantwoorden van inwoners. Aanmelden is niet nodig.

Veranderingen

“De eerste maanden van 2019 verandert de verkeerssituatie in en rondom het Weerwatergebied”, aldus Rijkswaterstaat online. “Viaducten worden in gebruik genomen en het tijdelijke viaduct wordt weggehaald. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van de A6 bij Almere en het Weerwatergebied in Almere. Tijdens de informatieavond vertellen wij wat dit voor weggebruikers, omwonenden, bedrijven en andere geïnteresseerden betekent”.

Tijden en locatie

De informatieavond is op woensdag 27 februari 2019 vanaf 17.30 uur tot 20.00 uur. Om 18.00 uur wordt er een presentatie gegeven over de ontwikkelingen van de verbreding A6 Almere en over de nieuwe verkeerssituaties in het Weerwatergebied.

Locatie: Kerkcentrum Goede Rede, Kerkgracht 60, Almere Haven.

Comments are closed.