53

Almeerders ruimen zwerfafval op in Almere Poort

Je ziet nogal wat liggen op straat: blikjes, zakjes, en ander afval. In Almere Poort heeft een groep vrijwilligers het initiatief genomen om al het zwerfafval op straat op te ruimen. Gekleed in groene hesjes kwamen de Almeerders in actie. Op zondag hebben zo’n twintig Almeerders de wijken weer wat op orde gebracht.

Almere Poort Schoon

Almere Poort Schoon is een vrijwilligersinitiatief van bewoonster Hennie Tibben en actief sinds maart 2018: samen zwerfafval voorkomen. “Zwerfafval is hardnekkig. En Almere Poort een nieuw én groeiend stadsdeel. Helaas ook een aantrekkelijke vestigingslocatie voor zwerfafval”, zegt Tibben op de website van Almere Poort Schoon.

https://twitter.com/almerepoortscho/status/999360405460922374?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E999360405460922374&ref_url=https%3A%2F%2Fhennietibben.nl%2Falmere-poort-schoon-info%2F

Meedoen

Meedoen is nog steeds mogelijk. Meer informatie is te vinden op de website van het initiatief.

Dit vind je misschien ook interessant