Komende week vindt de eerste traditionele bruiloft in de geschiedenis van Almere plaats. 1Almere doet verslag van het bijzondere evenement. Het is tegelijk ook de eerste traditionele bruiloft in de geschiedenis van Flevoland.

Dinsdag

De bruiloft vindt op dinsdag plaats. Op die dag is er via de website van 1Almere natuurlijk al wat te zien van de bruiloft. Op woensdag zie je een exclusief verslag bij 1Almere Actueel.

“Aanstaande dinsdag zal onze oudste dochter – Mussi – trouwen met Shneur Shusterman (uit Australië.) Tevens is Mussi ook het oudste kleinkind van de Opperrabbijn van Nederland – Opperrabbijn Jacobs”, vertelt de Almeerse Rabbijn Stiefel. “Honderden gasten worden verwacht van binnen- en buitenland en het zal een gigantisch feest worden”.

1Almere Actueel

1Almere Actueel is bij de bruiloft aanwezig. Deze week brengt de redactie uiteraard ook andere actuele gebeurtenissen in beeld. Vanaf nu kun je iedere maandag, woensdag en vrijdag luisteren naar podcasts. In de eerste podcast – op maandag – gaat Elianne Meijer in gesprek met misschien wel de bekendste non van Nederland. De hipste ook, volgens sommigen. Daarnaast hoor en zie je de headlines in afleveringen van 1Almere 1Minuut.

Comments are closed.