Het is Almere City FC niet gelukt Sam Hendriks te behouden voor het volgende seizoen. Hendriks werd gehuurd van het Oud-Heverlee Leven, de club uit België.

Salaris

Technisch directeur Robert Maaskant was in gesprek met de aanvaller, maar het mocht niet baten. Het Salaris bij Leuven vormde een struikelblok om Hendriks naar Almere City FC te halen: “Dit zijn jongens, die torenhoge salarissen verdienen bij buitenlandse clubs. Dat is niet altijd een makkelijk traject. Die jongens moeten dan veel geld laten liggen om bij ons te komen spelen. Dat is niet gelukt”, aldus Maaskant tegen Omroep Flevoland.

Wintertransferperiode

De club uit Almere versterkte zich de winter daarentegen wel met Agil Etemadi. Deze doelman komt van De Graafschap. Ook werd aanvaller Ilias Alhaft van Sparta Rotterdam.

Comments are closed.