In ‘Ondertussen in Almere’ lees je kleine nieuwtjes uit jouw buurt. Bekijk hieronder een selectie van kleine maar toch belangrijke en interessante gebeurtenissen in Almere. Vandaag gaat het onder andere over:

  • Het afscheid van Raadsgriffie Kok in de gemeenteraad
  • Veel sneeuw; vooralsnog geen problemen op de weg en in het OV
  • Koffie en warmte
  • Beursdag bij SEC Survivals
  • Automobilisten steken A6 over.

Nog meer sneeuw

In andere delen van het land lag al sneeuw. Nu is het in Almere opnieuw zover. Een kleine laag sneeuw heeft Almere afgelopen nacht bedekt. Vooralsnog zijn er geen problemen op de weg en in het openbaar vervoer. Linda schrijft dat de wegen goed begaanbaar zijn.

In de kou kun je binnen natuurlijk genieten van een warme kop koffie. Erik maakte een foto van zijn kop op Twitter.

https://twitter.com/Erik25071965/status/1091225813175975936

Binnen genieten kan nu ook in een nieuwe Stationshuiskamer bij station Almere Buiten.

Het wordt binnen pas echt leuk als er gesproken wordt over interessante onderwerpen. “Interessante bespiegeling gehad van Dr. Manshanden over het vestigingsklimaat van Almere”, aldus een Almeers VVD-raadslid op Twitter.

A6

Er is ook ander nieuws naast de sneeuw en de kou. Bijvoorbeeld over een auto die pech had op de A6. De inzittende staken vannacht de snelweg over. De politie waarschuwt dat het levensgevaarlijk is. De mannen hebben dan ook een boete gekregen.

SEC Survivals

Outdoorpark SEC Survivals organiseerde een beursdag. Op Twitter zijn foto’s te bekijken van het evenement.

Afscheid

David Kok neemt vandaag afscheid van de gemeenteraad. Hij werkt vandaag voor het laatst als Raadsgriffie in Almere.

Foto

Sneeuw in Almere. (Foto: Linda Berkhout op Twitter)

Comments are closed.